![]() |
||
|
|||||||
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi,MYO-Meslek Yüksek Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
belki bir gün
Giriş Tarihi: 11-07-05
İtibar Gücü: 118
![]() |
Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi MYO Meslek Yüksek Okulu buraya
merhaba arkadaşlar aramızda zonguldak meslek yuksekokulunda okuyan varsa lütfen foruma yazsın benim bir dersi alttan alıyorumda bilgi almam lazımm yazarsanız çok sevinirim
ya arkadaşlar zonguldak myo okuyan yokmu yaaaa Bu mesaj en son " 23-10-05 " tarihinde saat 14:38 itibariyle semin tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-10-05
İtibar Gücü: 112
![]() |
sen bölümünü ve derdini söyle belki sitede yardımcı olacak arkadaslar buluruz ok?
ayrıca bende alapli mezunuyum hani zonguldaktan tanıdık cıkar belki onada sorarız...
|
|
|
|
#4 |
|
belki bir gün
![]() |
ben işletmede okuyorum inşallah bu sene ikinci sınıfta okuyan biri çıkar
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-03-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
belki bir gün
![]() |
merhaba mustafa kaç ay sonra ilk defa biri çıktı hayret neyse sen hangi bölümdesin kaçınçı sınıftasın benim ikinici dönemde tek muhasebe dersim varda bana bu ders hakkında bilgi verirsen veya özel mesajda bana ulaşırsan seviirim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yuzır Parçası :)
Giriş Tarihi: 19-01-06
İtibar Gücü: 111
![]() |
Merkez,Yapı Ressamlığı Bölümü mezunuyum.Bizden sonra bizim bölüm kapanıp İnşaat açılmıştı.Zonguldak gibi bol merdivenli şehir,deniz manzaralı yurt ortamından sonra Konya gibi dümdüz,kurak ve denizsiz bir yere geçiş yapmak alâkasız oldu biraz.
Düşünün Zonguldak'ta yurttan okula gitmek için bile yüzlerce basamak inip çıkyorduk,orda okuyanlar bilirler...Selçuk Üni, kadar büyük kampüs ve geniş imkanlara sahip olmasa da Karaelmas Üni. ilk gözağrım...Fırsat bulursam kesin geleceğim.![]()
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-01-06
![]() |
selam arkadaşlar bende zmyo da okuyom inşaat bölümündeyim. ya arkadaşlar size bir sorum olacak dgsye giren varsa sölesin bizim okuldan ortalama aobp puanı kaç gelir. söleyen olursa sağolsun. ayrıca buradan bir isteği olan varsa yardımcı olurum. by
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yuzır Parçası :)
Giriş Tarihi: 19-01-06
İtibar Gücü: 111
![]() |
AÖBP-SAY :73.804
Karaelmas M.Y.O.İnşaat Bölümü açılmadan önceki Yapı Ressamlığı mezunuyum.Puanının daha çok kendi ders durumunla alakalı olduğunu unutma.Bir de bizim sınıf ÖSS 'liydi ve bölümümüz kapanınca İnşaat açıldı,sınavsız geçişle öğrenci alınmaya başlandı.Okulun durumu nasıldır bilemeyeceğim ama ders notlarını en iyi seviyeye getirmen yararına... ![]()
|
|
|
#10 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 01-05-06
![]() |
benjamin abi ne güzel anlatmış degilmi insanın basaına ya meraktan yada merak tan gelir zonguldaklıyım alaborina nın karşısında oturuyorum nalbant teyze
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.dikeygecis.org/forum/1644-zonguldak-kara-elmas-universitesi-myo-meslek-yuksek-okulu-buraya.html
|
||||
| Tarafından | For | Type | Tarih | |
| Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi [Arşiv] - DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO | This thread | Refback | 18-02-07 14:53 | |