![]() |
||
|
|||||||
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS-Sorular Ve Testler Sınav soruları,sınavla ilgili testler burada |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 13-06-05
İtibar Gücü: 116
![]() |
Dgs Deneme ve Test 'leri
İnşallah yararlı olur arkadaşlar..
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
![]() |
Arkadaşlar 20 soruluk bir deneme daha buldum paylaşmaktan mutluluk duyarım, yalnız cevapları koymadım. Cevaplarıda 3-4 gün sonra koyarım. Herkese şimdiden kolay gelsin.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lord Of The DGS
|
Arkadaşlar elimde bulunan 2 adet dgs deneme sınavını tarattırıp pdf formatında hazırladım ve bunları siteye yükledim. İsteyen arkadaşlar faydalanabilirler. Linkleri aşşağıda verdim.
Hepinize kolay gelsin. Deneme Sınavı-1.part1.rar Deneme Sınavı-1.part2.rar ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Deneme Sınavı-2.part1.rar Deneme Sınavı-2.part2.rar Not:Arkadaşlar dosyaları tek parça halinde siteye yükleyemediğim için 2 parçaya böldüm her bir dosyayı. Her iki parçayı da aynı klasöre yükleyip tek bi tanesini açarsanız her iki dosyanın içindeki sorular tek dosya halinde açılacaktır. ![]() Daha önce SHABan tarafından yayınlanmış olan deneme sorularını da ekledim. Eski link bozulmuşta. ![]() DenemeSinavi2.rar Arkadaşlar sizlerin de soru ve test paylaşımlarınızı bekliyorum. ![]() Bu mesaj en son " 31-12-05 " tarihinde saat 04:16 itibariyle Ne-Co tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#4 |
|
Yazlıkçı Üye
|
Deneme ve Test SEBİL'İ :)
Arkadaşlar selam,buradan güncel olarak deneme ve testler ekleyecem,sizinde elinizde var ise bana gönderin.Artık bir başlık altında toplansın kaynaklar,böylece forumda kirlenme olmaz.Buna ek olarak konuyu kilitleyecem böylece bu başlık altında kirlenmeye engel oluruz ve kullanıcılar da kaynaklara daha rahat ulaşır.Saygılar...
Arkadaşlardan gelen istekler doğrultusunda bu mesajda ek olarak bulunan deneme 4 ün cevap anahtarı eklenmiştir. Şimdilik sadece sayısal bölümün cevapları mevcut. Bulabilirsem sözel i de eklerim. Anlayışınız için teşekkürler. Cevap Anahtarı.jpg Bu mesaj en son " 02-03-06 " tarihinde saat 22:55 itibariyle Ne-Co tarafından düzenlenmiştir.... Neden: sayısal cevap anahtarı eklendi. |
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
![]() |
deneme sınavı
Bence sınava hazırlanmanın en iyi yolu bol bol deneme sınavı çözmek, hadi kolay gelsin...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
![]() |
deneme sınavı
arkadaşlar çok güzel bir deneme sınavı, bu arada dualarınızı bekliyorum, kolay gelsin...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
![]() |
bunlarda sözel denemeler hadi kolay gelsin
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.dikeygecis.org/forum/1861-dgs-deneme-ve-test-leri.html
|
||||
| Tarafından | For | Type | Tarih | |
| dgs deneme sınavı,dgs deneme sınavı,dgs deneme sınavı | This thread | Refback | 18-06-07 09:26 | |
| DGS-Sorular Ve Testler [Arşiv] - DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO | This thread | Refback | 12-04-07 10:35 | |